15 - 18 septembrie 2022

400 € - Totul inclus

4 zile

6 persoane

Canada

Pentru ca nimic nu se compara cu peisajele de toamna 🍁🍂 pe care le are de oferit Romania, Green Camper organizeaza pentru cei care vor sa plece intr-o aventura cu autorulota un roadtrip bine planificat in zona Buzau

Pe scurt, ne-am propus urmatoarele obiective:

🔅 Cascada Pruncea
🔅 Barajul Siriu
🔅„Babele” (Trovanții) de la Ulmet
🔅 Muzeul de Chihlimbar
🔅 Activitati recreative
🔅 Distractie si relaxare

Pe lung 😀, aventura va incepe joi, 15 septembrie 2022, la ora 18.00, in parcarea Green Camper. De acolo plecam 🚐🚐🚐 catre Cascada Pruncea .
Vineri avem la dispozitie toata ziua sa vizitam imprejurimile ( cascada, barajul Siriu) si sa ne bucuram de toate frumusetile pe care le are natura de oferit 🏞️. La sfarsitul explorarii plecam catre urmatorul loc de campare, unde ne incheiem ziua cu activitati distractive si relaxare, bucurandu-ne in acelasi timp de frumusetile ascunse ale Romaniei.

Sambata dimineata plecam intr-o noua aventura, catre celebrul punct de atractie: „Babele” (Trovanții) de la Ulmet. Ne plimbam in voie, pozam 📷 si instagramam 🤳🏻 dupa placul inimii zona si minunatii Trovanti ce par desprinsi din alta lume. Indata ce ne-am terminat incursiunea in acest minunat loc plecam catre un camping grozav 🏕️, cu un mic popas si la Muzeul de Chihlimbar 💛.
La camping o sa servim o cina savuroasa 😋, ne vom relaxa si ne vom bucura de o seara linistita 🌌 alaturi de un frumos foc de tabara 🔥.
Daca ajungem in timp util, doritorii se pot inscrie la o multitudine de activitati: pescuit, rafting, tura de caiac, via ferrata etc 🎣🚣🏼‍♀️.

Duminica dimineata va fi de asemenea dedicata activitatilor recreative, mai mult sau mai putin active, in functie de starea de spirit a fiecaruia. 🙃

Dupa cum sigur ati realizat, va oferim 3 zile de neuitat atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici 👨‍👩‍👧‍👦!!

Costul acestei aventuri este 400 Euro (TVA inclus).
In pret este inclusa inchirierea unei rulote de 4 – 6 persone, complet utilata si echipata cu absolut tot ce va trebuie.

Pentru rezervari si detalii ne puteti contacta la nr de tel:
☎️ 0722.939.856
sau la adresa de e-mail:
📩 office@greencamper.ro

Atentie, locurile sunt limitate!
*costul prezentat reprezinta doar cheltuiala cu inchirierea autorulotei, motorina, taxe obiective, campare, masa se vor achita separat direct

×