Trendul destinatiilor pentru clientii de inchirieri autorulote

inchirieri-autorulote-trasee.jpg

De curand am inceput acest mic business de inchirieri autorulote pe care l-am denumit Green Camper. Cuvantul “green” exprima natura, primăvara, echilibru, revitalizare. Este un simbol al prospeţimii, sănătăţii, armoniei, prosperităţii, progresului, evoluţiei, fertilităţii, dezvoltării, speranţei şi siguranţei. Incercam sa oferim servicii de inchirieri autorulote la cele mai inalte standarde, implicandu-ne in cele mai mici detalii pentru pregatirea autorulotelor pentru clientii nostri astfel incat totul sa fie impecabil la predare.

Dupa cateva luni de activitate, am analizat tendinta clientilor care au apelat la serviciile noastre de inchirieri autorulote. Care sunt destinatiile lor preferate? Merg in camping? prefera offcamping-ul?

Este clar totusi ca este posibil ca aceasta analiza sa fie foarte influentata si de pandemie, probabil daca se deschideau granitele mai devreme, am fi avut probabil si clienti care ar fi apelat la serviciile de inchirieri autorulote pentru o vacanta in strainatate in luna mai, de exemplu… Vom vedea in viitor..

Doresc sa clarific faptul ca acest articol se bazeaza strict pe experienta noastra proprie in materie de inchirieri autorulote.

  • Primavara cu autorulota de inchiriat

In lunile de primavara, martie – mai 2021, clientii nostri au preferat ca si destinatie cu autorulota de inchiriat clar Transilvania. Acestia au mers in principal prin campinguri in zona Sibiu, Alba Iulia, Hunedoara, Deva, Cluj iar multi au ajuns chiar pana in Sighetul Marmatiei. Pe ruta de intoarcere, marea majoritate a ales Sighisoara, Rupea, Brasov si apoi Valea Prahovei.

green camper inchirieri autorulote
green camper inchirieri autorulote

Camping-ul Ledo de la Cincis a fost unul dintre preferatele clientilor nostri. Adevarul este ca peisajele sunt superbe, exista posibilitate de a face diverse activitati pe lac, iar in timpul saptamanii cel putin este si foarte liber, oferind posibilitatea de a dormi in aer curat intr-o liniste senzationala.

Un alt camping preferat de clientii nostri este cel de la Cheile Turzii. Am fost si noi aici si ne-am convins ca este probabil unul din campingurile cu cel mai frumos peisaj din tara. Am facut si filmari cu drona in zona, este fabulos. Pe pagina de YouTube Green Camper puteti gasi mai multe filmari din experientele nostre cu autorulota. Aici gasiti filmuletul cu experienta noastra din zona, care include mai multe locatii care merita vizitate intr-o vacanta cu autorulota de inchiriat, mai ales in extrasezon.

green camper inchirieri autorulote

Cu siguranta totusi, cel mai vizitat camping de autorulotele de inchiriat Green Camper este Mala, in Clisura Dunarii, la Eselnita. Aici s-au intalnit autorulotele noastre de mai multe ori cu clienti diferiti, si chiar au aparut pe paginile de socializare media, postate de alti rulotisti din camping. Recunosc ca noi nu am reusit sa ajungem personal acolo, dar am trecut pe lista locatia pentru una din vacantele viitoare.

green camper inchirieri autorulote
In fotografia de mai sus sunt doua autorulote de inchiriat Green Camper care s-au intalnit la Lidl in Eselnita cu familii diferite, pentru aprovizionare.

Si sa nu credeti ca toti clientii prefera campingurile. Nici vorba. Multi s-au aventurat sa doarma in locatii offcamping, retrase, linistite. Linistea serii petrecute doar cu familia ta in mijlocul naturii nu se poate exprima in cuvinte…

green camper inchirieri autorulote
green camper inchirieri autorulote
green camper inchirieri autorulote
  • Vara cu autorulota de inchiriat

Odata cu venirea verii, concediile au inceput sa se lungeasca, clientii nostri au apelat la servicii de inchirieri autorulote mai lungi, daca in primavara media unei vacante era de 4-5 zile, o data cu venirea verii perioadele au crescut la 7-10 zile. Una din destinatiile preferate ale clientilor a devenit clar Grecia. Mirajul miilor de plaje salbatice din Grecia clar atrage. Am ales si noi aceste plaje ca destinatie in calatoriile noastre cu autorulota. Am facut 2 sejururi a cate 14-20 zile in trecut si din pacate pandemia ne-a stricat planurile anul trecut cand tot Grecia alesesem.

Momentan, Halkidiki atrage cel mai mult. Bratul Sithonia a fost gazda pentru mai multe familii care au apelat la serviciile noastre de inchirieri autorulote. Chiar si la 1000km departare de casa, autorulotele noastre s-au intalnit cu familii diferite in acelasi camping.

inchirieri-autorulote-camping-sithonia.jpg

Chiar si in Grecia, exista clienti care au cautat locatii offcamping pentru a isi petrece vacantele. Care sunt avantajele unei locatii offcamping? Putem scrie un articol separat cel putin la fel de lung despre asta si NU, clar NU este vorba de faptul ca un camping costa 30 euro pe noapte si in offcamping faci economie. Turismul cu autorulota CLAR nu este un tip de turism ieftin (si aici putem face un articol separat).

green camper inchirieri autorulote

In incheiere, micul nostru “sondaj” a scos la iveala si un aspect trist… Din pacate, cel putin autorulotele noastre, nu au vizitat deloc regiunile din Moldova… Nu am avut nici macar un client care sa fi trecut de Buzau spre Moldova. Probabil datorita infrastructurii… ca sa ajungi la Iasi de exemplu, 400km, trebuie sa conduci 6-7 ore autorulota… Noi am fost in Bucovina anul trecut, am vizitat manastirile Bucovinene, a fost o vacanta extraordinara. Am gasit si locuri de campat extraordinare..

Mare pacat ca nu stim sa ne promovam, nu stim sa investim, nu stim sa ne vindem… Autoritatile nu fac nimic in acest sens…

green camper inchirieri autorulote

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

×