Green Camper – Inchirieri autorulote a participat la cea de-a IV-a editie a Conventiei Anuale de Caravanning

green camper inchirieri autorulote
Conventia Anuala de Caravaning, 7-9 octombrie 2021, Conacul Buzdugan

In perioada 7 – 9 octombrie 2021, Green Camper – Inchirieri autorulote a participat pentru prima data la Conventia Anuala de Caravanning organizata de Asociatia Romana de Caravaning prin sprijinul lui Marian Mocanu de la RVTravel.eu.

green camper inchirieri autorulote

La aceasta conventie au participat aproximativ 40 de companii din industria autohtona. Au fost prezente service-uri autorizate, magazine de specialitate, dealeri, campinguri dar si alte firme de inchirieri autorulote.

Avand in vedere faptul ca la noi in tara acest fenomen este in continua crestere, si acest eveniment a crescut de la an la an participand din ce in ce mai multe firme din acest mic segment, totusi, de piata.

Au fost 3 zile pline, in care s-a imbinat utilul cu placutul. Am avut parte de diverse prezentari cu informatii foarte utile pentru toti cei implicati in acest domeniu. Ni s-au prezentat solutii de tratare apa, solutii de panouri pentru rulote si autorulote, baterii de ultima generatie, norme de proiectare pentru campinguri dar si evolutia pietei de caravanning la nivel european in pandemie.

Intre prezentari, au fost pauze de socializare in care am putut sa schimbam pareri, opinii, experiente din sezonul de inchirieri autorulote ce tocmai s-a incheiat. Am gasit acolo oameni faini, dispusi sa-si impartaseasca experientele proprii chiar foarte transparent.

Este evident un fenomen in crestere. Ne asteptam ca in anii viitori sa crestem cu totii impreuna. Este clar nevoie de infrastructura in acest moment in aceasta piata, este un deficit de service-uri specializate si autorizate, de campinguri proiectate la standarde, de parcari cu utilitati pentru autorulote, de oameni care sa doreasca sa munceasca in acest domeniu, dar este nevoie si ca noi cei din sectorul de inchirieri autorulote sa avem grija de flotele noastre, sa le crestem, sa ne crestem calitatea serviciilor oferite pentru clientii nostri, deci sa evoluam.

green camper inchirieri autorulote

A fost o intalnire amicala, la care au participat peste 60 de persoane implicate in domeniul de caravanning din care probabil jumatate aveau firme de inchirieri autorulote localizate in toata tara.

green camper inchirieri autorulote

Seara s-a stat la foc de tabara, s-au degustat vinuri diverse, am degustat din produsele traditionale gatite la ceaun pe foc de lemne, in natura, asa cum ne place tuturor, pentru ca pana la urma toti cei implicati suntem si pasionati de acest domeniu. Fiecare dintre noi a inceput cu o vacanta cu autorulota (sau cu rulota). Nu de putine ori am spus ca acest lucru green camper inchirieri autorulote

Multumim pe aceasta cale pentru organizare lui Marian Mocanu de la RVTravel.eu si gazdei noastre Conacul Buzdugan, care a facut tot posibilul ca evenimentul sa fie la inaltime din toate punctele de vedere.

green camper inchirieri autorulote

Sa ne revedem sanatosi la urmatoarea editie!

2 thoughts on “Green Camper – Inchirieri autorulote a participat la cea de-a IV-a editie a Conventiei Anuale de Caravanning

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

×