Cu autorulota de inchiriat primavara, aaaa… iarna!

green camper inchirieri autorulote
green camper inchirieri autorulote

In luna februarie a acestui an, 2022, am iesit in fiecare weekend cu autorulota de inchiriat Green Camper. Am profitat de vremea buna, in zona pranzului au fost in medie 15 grade in fiecare zi.

Ne-am revazut cu prieteni dragi, am revizitat locuri pe care cu drag alegem sa le vizitam iar si iar, am cunoscut oameni noi… Cam despre asta este si vorba in acest gen de turism, sa cunosti oameni noi, sa afli locuri noi de stat in natura, sa te relaxezi in liniste dar sa ai parte de tot confortul necesar chiar daca alegi sa mergi cu copiii bebelusi.

Pe scurt, am vizitat urmatoarele:

  1. Camping Salcia Murighiol

Pentru prima data personal in acest camping, desi am recomandat mai multor clienti de inchirieri autorulote, stiind calitatea serviciilor oferite de gazda Stefan Lazar de la rulotistii batrani. Camping-ul este unul micut, intr-o zona linistita a Murighiol-ului. Cred ca incap cam 15 rulote/autorulote in acelasi timp si Stefan ne zice ca vara este full, deci ar trebui sunat in avans pentru rezervare. Ne-a pregatit masa cu produse traditionale proaspete cu peste proaspat prins de pescari. Am mancat o ciorba de peste extraordinara, malasorca, scrumbie la gratar sau icre de stiuca.

Pur si simplu m-as muta la nea Stefan vreo luna de zile, sunt curios daca m-as putea satura de retetele lui. 🙂 🙂

  1. Cheile Dobrogei si Padurea de la Babadag plina de ghiocei protejati

In week-end-ul urmator, desi intorsi din Delta, am ales tot o locatie din Dobrogea. Unul dintre cele mai frumoase locuri de campare din Romania dupa gustul nostru, Cheile Dobrogei. Aici ne-am revazut cu un grup de prieteni pe care l-am cunoscut in alt loc minunat frecventat de rulotisti, Plaja Tuzla. Avem diverse filmari cu drona pe pagina noastra de youtube atat de la Cheile Dobrogei cat si de la Tuzla. Va recomandam pagina noastra de youtube, Green Camper.

La “intoarcerea” spre Bucuresti, am facut un ocol de vreo 100km pentru a vedea ghioceii din Padurea Babadag. Obiectiv protejat de lege, in sensul ca nu ai voie sa culegi ghiocei de acolo. Am ajuns exact in momentul cand toti ghioceii erau infloriti, desi era jumatatea lunii februarie. Milioane de ghiocei, erau peste tot, cat vedeai cu ochii. Atat de multi incat nu mai putea inainta in padure pentru ca trebuia sa calci pe ei. A fost o experienta minunata! Pacat ca pe langa noi erau o gramada de oameni care culegeau cu sacul ghioceii plapanzi care cred ca pana seara erau ofiliti….

  1. Seimeni, Cernavoda

Langa satul Dunarea, mai sus putin de Cernavoda, este o poienita imensa chiar pe malul Dunarii. Accesul este usor, locul este destul de departe de drum, drum care oricum nu prea are trafic. Desi pe langa noi s-au mai asezat si alti localnici care pescuiau, am petrecut si aici un week-end minunat si linistit alaturi de prietenii de la Camp Spirit, o firma de inchiriat rulote premium noi. Apropos, daca doriti sa inchiriati o rulota (rulota de tractat cu autoturismul propriu) la cel mai inalt standard de calitate, va recomand cu caldura sa ii sunati!

Aici am reusit sa facem si un foc de tabara spre deliciul copiiilor care au adormit in scaune in jurul focului de tabara pe la 9 seara, obositi dupa o zi intreaga de alergat, cautat lemne, jucat fotbal, explorat padurea din apropriere, etc.

Asta ne place cel mai mult noua, sa lasam copiii liberi sa se distreze in aer curat, fara tablete, telefoane, laptopuri.

Si in ultimul weekend era pregatita o iesire, de data aceasta in Transilvania, la Camping Bubu, langa Sighisoara, dar din pacate un membru al familiei a fost depistat cu virusul Sars Cov 2 asa ca am intrat in carantina…

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

×