Contact

Descopera autorulotele noastre noi care te asteapta sa le calci pragul.

Tinem legatura!

Ia legatura la numerele de telefon de mai jos sau  completeaza formularul pentru rezervari din partea dreapta !

Adresa

Bd. Biruintei, Nr. 134, Pantelimon, Bucuresti

Mail

office@greencamper.ro
Asteptam mailul dvs. !

Contact
inchirieri-autorulote-kite.jpg

Formular rezervari

     

                                                

  Contact

  Contact

  Contact

    2 adulti, 3 copii si o autorulota. Nu ne referim aici la echipajul care poate gazdui o autorulota de inchiriat, ci ne referim la familia noastra.

    2 adulti, 3 copii si o autorulota stau la baza povestii familiei noastre, care inca de la prima iesire, s-a indragostit de calatoriile cu autorulota incat a ajuns sa calatoreasca  in lung si-n lat, in orice anotimp, indiferent de temperatura de afara.

    E drept ca pentru noi, nimic nu se compara cu calatoriile cu autorulota in extrasezon, facute toamna si primavara si, in ciuda vremii, chiar si iarna, deoarece noi nu putem rata aproape nici un weekend, fara sa dam o fuga cu autorulota in natura.

      Tinand cont de cele de mai sus ne-am hotarat sa punem inaintea ta, experienta noastra de travel, crezand cu ardoare ca putem face diferenta in industria de inchirieri autorulote.

    Pentru ca ne pasa de experienta pe care o vei trai cu casa pe roti, punem la dispozitia ta autorulote de inchiriat, model 2021, complet echipate, in care te invitam sa iti traiesti propria vacanta de vis cu autorulota.

    Tot din pasiune pentru calatoriile cu autorulota, iti oferim trasee turistice, pentru momentul in care inchiriezi de la noi si te intrebi: “unde merg cu autorulota?”

    Te invitam sa vezi cateva poze din calatoriile noastre si daca te-am convins, te asteptam pentru servicii de inchiriere autorulota!

  ! ! ! Firma noastra sterilizeaza autorulotele cu lampa bactericida cu dubla sterilizare (ultraviolete si ozon), dupa fiecare folosire, pe langa curatenia facuta cu materiale profesionale de curatenie. ! ! !

  ×